Komplett Kereskedelmi Zrt.

A Szeged Nagyáruház Emeletének Bérbeadója

Szeretettel köszöntjük a Komplett Kereskedelmi Zrt. honlapján!

Ismerjen meg bennünket!

 

Múltunk

1975 óta működik a cégünk, és anno a megyei ruházati kereskedelmet látta el.

Az egész megyére kiterjedő bolthálózatának zászlós hajójaként volt számon tartva a Szeged Nagyáruház Emelete, mely a megye első nagyáruháza volt.

A piac átalakulását követve folyamatosan átálltunk az üzlethelyiségek bérbe adására.

 

Jelenünk

Jelenleg a Szeged Nagyáruház Emelete van a tulajdonunkban és az itt lévő üzlethelyiségeket kínáljuk bérbe adásra, raktárhelyiséggel együtt.

Mivel a belváros szívében vagyunk, egy jól működő parolóház szomszédságában, ezért a vevők vásárlásaikat össze tudják kötni a megújult belváros megtekintésével, kikapcsolódva a szürke hétköznapokból.

Az áruház emeletét folyamatosan, az évszakoknak és ünnepeknek megfelelő "ruhába" öltöztetjük, hogy a nap, mint nap betérő több ezer vásárló hangulatosan érezze magát.

 

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan bérlői csoportot építsünk ki a Szeged Nagyáruház Emeletén, akiken keresztül szinte teljesen ki tudjuk szolgálni a betérő vásárlók igényeit.

 

Célunk

Célunk a még szélesebb és még szerte ágazóbb kínálat biztosítása, annak érdekében, hogy aki hozzánk betér, ne távozzon üres kézzel.

 

Jövőképünk

A belváros lassacskán teljesen megújul, és ehhez mérten tervezzük, hogy az áruház is egy új köntöst öltsön magára, mellyel szeretnénk a vásárlást még komfortosabbá és színvonalasabbá tenni.